Hoe werken wij

Sales Consultancy

Waar sales optimalisatie begint

Échte sales begint met een sterke propositie en goede leads. De take off ervan begint bij discipline en daadkracht.

Positieve en merkbare verandering door sales optimalisatie om uw omzet te verhogen? Dat begint met het stellen van een ijzersterke propositie, kennis van de markt, trainingen en vervolgens marktbewerking. Consciëntieus doen waar wij goed in zijn; kansen grijpen, duurzame relaties opbouwen en resultaten boeken. U heeft solide salesprocessen en een sterk salesteam nodig. Prospects van koud, naar lauw, naar hot brengen; dat is waar het om gaat.

Al duidelijk welke superieure meerwaarde uw organisatie biedt?

Een onderscheidende waarde propositie is bepalend voor uw sales successen. Dat klinkt logisch, toch? Wat blijkt, veel ondernemers vergissen zich hier vaak nog in.

Het gaat om uw belofte aan de klant, om de meerwaarde die úw organisatie kan, wil en gaat bieden. Welke diepere behoeftes en wensen vervult u bij uw klant?

Elk sterk aanbod heeft een onderliggende boodschap; een waarde propositie. Wij dagen ook u alvast uit om deze in kaart te brengen en te specificeren. Zo vinden we samen dé manier, om uw verhaal overtuigend aan uw klanten over te brengen. Daaruit volgt het plan en bijhorende strategie om de markt aan te vallen. Wij leren uw salesteam hoe zij daadwerkelijk deals kunnen maken en afsluiten.

Waarom nog wachten, als u nu al kan beginnen!

Van goede leads, naar succesvolle afspraken maken

U heeft uw propositie geformuleerd, de prospect zijn interesse gewekt, maar hoe krijgt u de klant over de laatste streep voordat hij zijn handtekening zet?

De laatste sprint is soms het moeilijkst. Samen met u bekijken we alle nodige stappen en werken deze uit in één integrale, aaneensluitende aanpak.

We leren uw salesforce succesvol deals te sluiten door ze de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Kortom; we brengen focus, discipline en vaardigheden bij waar nodig en zorgen voor een blijvend beter verkoopresultaat. Op deze manier kunt u rekenen op verkoopsuccessen, met oog op de toekomst.