Hoe werken wij

B2B Telesales

Telesales is een vak apart. Een hoge conversie behalen kan iedereen u beloven. Maar volgen daar lucratieve afspraken uit? U profiteert enorm door een externe partij in te schakelen die de markt met zorg en toewijding benadert. Een partner die met gedegen kennis en ervaring prospects aanzet tot het geven van een echte en welgemeende “ja”, op het gegeven aanbod. Een partner die zich samen met u inzet en committeert aan de gestelde doelen.

Omzet Plus is de partner die zich voor u inzet, ten behoeve van de resultaten die uw bedrijf wil behalen.

Meerdere klanten kiezen ervoor het gehele sales traject aan ons toe te vertrouwen. Door onze kennis, ervaring en gemeende interesse sporen wij goede (potentiële) klanten op. Wij weten langdurige relaties op te bouwen en te borgen. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag uit wat er komt kijken bij ontwikkeling en uitvoering van succesvolle telesales campagnes.

In onze aanpak zoeken wij naar suspects die uiteindelijk tot uw klanten gaan behoren.

 1.  Suspects Door u of een door ons verrijkte data selectie van klanten die benaderd kunnen worden
 2.  Prospects klanten waarmee B2B afspraken zijn gemaakt
 3.  Hot prospects Klanten waar u naar uw afspraak met hen een voorstel mag doen (offerte)
 4.  Klanten uw eigen klanten

De conversie

U wilt successen behalen door zoveel mogelijk verkopen maar wanneer heeft u die successen behaald? Veel callcenters voorzien u van een lange lijst met beloftes binnen weinig tijd. Hoge conversie, dat lukt ze zeker, maar is die vanuit goede gronde opgebouwd? Naast telefonisch communicatief te zijn, gaat het ook om het de voorbereiding en afhandeling. Want na telefonisch contact te hebben gehad heeft een (potentiële) klant altijd nog de tijd om het aanbod te annuleren.

De wettelijke bedenktijd binnen uw branche kan de kosten binnen uw organisatie flink opstoken. Voor elke klant-annulering moet u een procedure stopzetten. En voorafgaand aan de annulering heeft u er al tijd en moeite aan besteed. Waar, na annulering nog meer tijd en moeite bijkomt, zonder het gewenste eindresultaat. En elke annulering betekent negen op de tien keer dat er geen verder contact zal volgen, althans, niet in positieve zinnen.

Omzet Plus doet het ondersteunende werk, terwijl uw medewerkers zitten waar het geld verdiend wordt; bij de klant!

Hoge prestaties gekoppeld aan hoge kwalitatieve conversies, en een lage waste, dat is waar wij altijd voor gaan. Door doelgericht en consistent te blijven doen waar wij goed in zijn. Écht contact maken met de prospect. En doormiddel van goed en persoonlijk contact klanten aan ons te binden. Mensen kopen immers liever van mensen.

Commitment

Wat wilt uw bedrijf prospects vertellen? Hoe, maar ook vooral waarom zouden zij zich door u laten overtuigen? Natuurlijk is uw core product of service onmisbaar, maar tot nu toe ontwikkelen de meeste binnen uw doelgroep zich ook goed zonder uw onmisare producten en/of diensten. Het bieden van superieure meerwaarde ten opzichte van de concurrent in gedachte en gevoel van de klant, dat is waar een sterke propositie voor zorgt. Het is dus zaakeen sterke waardepropositie op te stellen en consistent door te voeren . Een propositie die aansluit bij de gewenste beleving, behoeftes en toekomstperspectief van prospects.

Omzet Plus weet wat van belang is bij het stellen van ijzersterke proposities, het consistent doorvoeren daarvan. Wij weten wat werkt en die ervaring delen we graag met u.

Uw succes is onze grootste drijfveer!