B2B afspraken startpakket (20)

Omzet Plus is de specialist in het maken van kwalitatieve B2B afspraken. Onze B2B adviseurs beschikken over de expertise en ervaring om kwalitatieve afspraken te maken. Met het 20 afspraken startpakket, kunt u zien wat Omzet Plus uw organisatie te bieden heeft. Wij maken voor u binnen 3 maanden tijd 20 kwalitatieve B2B afspraken. De prijs is afhankelijk van de criteria en eisen die worden opgesteld. Met onze unieke 7 stappenplan realiseren wij deze kwalitatieve B2B afspraken.


7 stappenplan:

   1. Intake

Alle benodigde informatie over uw organisatie wordt verzameld. Denk aan de algemene bedrijfsinformatie, missie, visie, USP’s, criteria en eisen.

   2. Suspect selectie

Met de vergaarde informatie wordt aan de hand van de opgestelde criteria de suspects geselecteerd die Omzet Plus gaat benaderen. Denk aan kenmerken zoals medewerkers, payroll en omzet.

   3. Briefing voor de Omzet Plus agents

Onze B2B agents krijgen een uitgebreide briefing op papier over uw case, daarnaast volgt er een presentatie en krijgen onze agents verdiepingsmateriaal van uw organisatie. Zij moeten uw bedrijf gaan ademen!

   4. Dataverrijking

De aangeleverde suspect-data van uw bedrijf wordt verrijkt met de juiste contactgegevens door Omzet Plus. Denk aan informatie als, wie moet er benaderd worden, waar is het bedrijf gevestigd en hoe staat het bedrijf er financieel voor.

   5. Interne training

Onze B2B adviseurs worden getraind om voor uw bedrijf kwalitatieve afspraken te maken.
Voor de start van de training moeten de agents het script door en door kennen, vervolgens moeten alle tegenargumenten en verwerping kunnen worden gecounterd. En als laatste volgt er een examen om de kennis te testen van onze agents. Tijdens de training worden scripts getest, gesprekken teruggeluisterd en aanpassingen gemaakt op het script. Onze agents moeten uw bedrijf van binnen en buiten kennen. Dit doen wij om het maximale resultaat te kunnen behalen.

   6. 20 B2B afspraken in 3 maanden

Vervolgens worden de 20 kwalitatieve B2B afspraken gemaakt, binnen 3 maanden, voor uw bedrijf!

   7. Eindpresentatie

U krijgt een eindpresentatie waar Omzet Plus met u, de voorbereiding, het proces en het resultaten doorspreekt. Samen kijken wij met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en wat wij als Omzet Plus in het vervolg voor u kunnen betekenen om meer omzet te generen.Met het startpakket maakt Omzet Plus 20 kwalitatieve B2B afspraken. Wilt u meer omzet genereren? Wilt u meer en kwalitatief betere afspraken maken? Vraag dan het B2B afspraken startpakket aan.